DICHTBIJ JEZELF

DICHTBIJ DE MAKER

Tof dat je interesse hebt in een karakterweekend met 4M! We nemen al jaren duizenden mannen mee naar de Schotse hooglanden voor een levensveranderende ervaring. Een ervaring die je niet wil missen.

Tijdens een karakterweekend ga je de strijd aan met de elementen en jezelf. We creëren ruimte om op zoek te gaan naar ‘de bedoeling’ van het leven. We maken krachtige keuzes en ontdekken wie we zijn. Ga ook met ons mee op pad - met elkaar en met de Schepper.

51576592030_fdb5cbedd2_o.jpg

SPECIAAL VOOR JOU

Zie jij jezelf al bij een gezellig vuurtje midden in de Schotse hooglanden zitten? Het under 30 track is speciaal voor mannen van de leeftijd tussen 18 - 30 jaar. In deze snel veranderende wereld zien we dat de nieuwe generatie voor een heleboel nieuwe uitdagingen komt te staan. Daarom hebben we een speciaal programma ontwikkeld waar we je graag in meenemen. Stap even uit de drukte van het leven en zoek verbinding op een plek die groter is dan jij. Beleef een onvergetelijk avontuur van 72 uur en ervaar het zelf.

Heb jij de moed om verantwoordelijkheid te nemen? Wil je wijsheid nastreven? Durf je de confrontatie aan te gaan?

Maak keuzes en stap in je bestemming. Wij helpen je om tot de kern te komen van wie je bent.

HOE ZIET EEN WEEKEND ERUIT

72 UUR
8-10 PERSONEN PER TEAM
DONDERDAG 19:00  - ZONDAGMIDDAG

Het is een avontuur voor geest, ziel en lichaam om de grote vragen van het leven aan te gaan. Tijdens het weekend leiden we je langs de wijsheid van Spreuken. Je leert het leven vol kracht en focus tegemoet te treden. Afgestemd op de context van jouw generatie. Een ontzettend waardevolle basis.

Je maakt een inspirerende tocht dwars door de wildernis van Schotland. En wordt begeleid door krachtige sprekers, berggidsen en een faciliterend team (incl. EHBO). Er is ruimte voor persoonlijke tijd en toffe nieuwe vriendschappen. Een bijzondere ervaring met alleen maar mannen onder elkaar waarbij we stilstaan bij wat er echt toe doet, een ervaring die je niet mag missen!

berg

De Schotse Hooglanden is een gebied zoals geen ander. Raak onder de indruk van de onmiskenbare kracht van God’s creatie.

ster

Het weekend staat bol van de inspiratie en krachtige lessen. Continue zul je worden uitgedaagd om waardevolle stappen te nemen.

bros

De ervaring van een Karakterweekend smeed een band die niet valt uit te leggen. Verlaat het weekend met broederschap voor altijd.

DE ERVARING VAN ANDEREN

AANMELDEN

Prijs

€299

Locatie

Schotland

Datum

10 april 2025

Transport

EIGEN VERVOER NAAR GLASGOW

AANMELDEN
Group 2816.png

53004281195_d623c29710_k.jpg
KW u30 Zwi.png