ONTdEK SCHOTLAND.

ONTDEK JEZELF.

Er is geen plek zoals de Hooglanden. Het ruige, uitgestrekte gebied doet iets met je van binnen. Het is hier dat er al eeuwenlang gestreden wordt voor vrijheid. Mannen als William Wallace, Robert The Bruce en Rob Roy durfden te gaan voor zaken groter dan hun eigen leven. Tien jaar lang trekken wij met mannen door dit intense gebied waar duizenden hun vrijheid ontvingen.

En nu is het jouw beurt.

52869796223_c36e80918e_k.jpg

HET WEEKEND VAN JE LEVEN

Het concept van het karakterweekend is een blackbox: je geeft je over aan het programma waarin wij jou helpen om te komen bij de kern. 72 uur lang begeef je je in de adembenemende Hooglanden van Schotland. Je trekt op in teams van acht tot twaalf personen, maar maakt temidden van de groep een persoonlijk reis. Wij leiden je door de bergen en zorgen voor scherpe input en de juiste vragen op het juiste moment.

Het programma maakt je los van de drukte van het leven. Het zet je stil bij wat er daadwerkelijk toe doet. Dat is de belofte die wij je doen. De ervaring van het avontuur zet je zintuigen open als niets anders dat doet en de kameraadschap die ontstaat in een paar dagen is enorm waardevol. Maar misschien zit de meeste wijsheid wel in het zijn en de ervaring van de rotsen en bergen. Verbinding met het leven op een plek die groter is dan jij.

berg

De Schotse Hooglanden zijn een gebied zoals geen ander. Raak onder de indruk van de onmiskenbare kracht van God’s creatie.

ster

Het weekend staat vol van de inspiratie en krachtige lessen. Continue zul je worden uitgedaagd om waardevolle stappen te nemen.

bros

De ervaring van een Karakterweekend smeed een band die niet valt uit te leggen. Verlaat het weekend met broederschap voor altijd.

BEKIJK WAT DIT WEEKEND ZO ONVERGETELIJK MAAKT

BEN JIJ ONDER DE DERTIG?

Ben jij onder de 30 jaar? Dan hebben we speciaal voor jou een ‘under thirty track’ ontwikkeld tijdens dit weekend. Speciaal gemaakt voor jouw generatie. Deze bijzondere track wil je niet missen! Check hier voor meer informatie.

Schermafbeelding 0  0 om

AANMELDEN

Prijs

€349

Datum

10 april 2025

Transport

Eigen vervoer naar Glasgow Airport

IK GA MEE
aanmeldenbg2.jpg

ELKE KEER OPNIEUW

Of je dit nu voor het eerst doet of ieder jaar opnieuw, het programma en de verbinding met het leven geeft je altijd iets nieuws. Elk karakterweekend is een nieuwe louterende ervaring met andere kerels die je bepaalt bij wat werkelijk belangrijk is. Niet alleen met je hoofd, maar met elke vezel in je lijf. Je zult vele kilometers afleggen, maar uiteindelijk gaat het om de 30 centimeter tussen hoofd en hart.

Bereid je reis optimaal voor met wat belangrijke informatie & de paklijst van Schotland.