Geven & betalen

Wil jij meewerken aan wereldwijde golven van gerechtigheid? Steun ons dan financieel. Dat kan door geld over te maken naar IBAN rekeningnummer NL82RABO0168445190 van Stichting Vrienden van Gerechtigheid in Zwolle (KVK: 55757707, internationaal betalingsverkeer: BIC / SWIFT: RABONL2U). Je kunt ook via onderstaande opties doneren, eenmalig of doorlopend. Giften aan Stichting Vrienden van Gerechtigheid zijn aftrekbaar van het belastbaar inkomen.

Muskathlon - Giften

Voor meer informatie over de Muskathlon of het sponsoren van een deelnemer kun je de speciale website daarvoor bezoeken.

Betalingen die geen gift zijn

Het betalen van boeken en andere producten of het betalen van je deelname aan karakterweekenden is nooit een gift omdat daar een dienst tegenover staat. Het geld voor deelname dient overgemaakt te worden naar IBAN rekeningnummer NL13RABO0140016023 van Stichting de 4e Musketier te Zwolle (KVK 08177329, Internationaal betalingsverkeer: BIC / SWIFT: RABONL2U.)

Bijdragen aan de missie door te doneren.

Doneren kan eenmalig en/of structureel en verloopt via Stichting Vrienden van Gerechtigheid (ANBI, fiscaal nr. 8518 48 564).

De stichting Vrienden van Gerechtigheid werft fondsen om daarmee wereldwijde golven van gerechtigheid op gang te brengen. Om recht te maken wat krom is. Om de mensen die geen stem hebben een stem te geven. Om armen hoop te geven. Om bewogenheid tastbaar te maken.

Kies hieronder je favoriete manier van geven.

QR (met Givt opmaak)