51973862150_124de42b92_k.jpg

Wouter de Vos

Wouter de Vos is algemeen directeur van 4M Nederland. Hij is enthousiast over de harten van mannen, houdt van oprechtheid en rauwe communicatie. Hij wil mannen de weg wijzen om een betekenisvoller en avontuurlijker leven te wijzen, dat oog heeft voor de ander en dat een vervulling vindt die niet ophoudt bij de grens van je comfortzone. Graag deelt Wouter zijn persoonlijke verhaal en zet de mannen aan het denken!

henk.png

Henk Stoorvogel

Als oprichter van 4M heeft Henk veel ervaring met het werken met mannen. Hij is een veelgevraagd internationaal spreker en schrijver, die vele duizenden mannen heeft geïnspireerd om moedig en betekenisvol te leven. Hij staat bekend om zijn scherpzinnigheid en liefde voor mannen. Tegenwoordig is hij vanuit zijn bedrijf Bron Trainingen vooral actief als leiderschapsconsultant in het bedrijfsleven.

Foto-Eugene-01-e1590385904191.jpg

Eugene Poppe

Eugène is spreker, trainer en geestelijk leider. Hij heeft het verlangen dat Nederlandgeestelijkveranderden meebouwt aan de uitbreiding van Gods Koninkrijk. Hij droomtervanom iedereen te helpen om zijn/haar droom, die oorsprong heeft in het hart van God, te verwezenlijken. Eugène helpt graag om (Bijbelse) thema’s praktisch handen en voeten te geven.

RECHT DOEN

Zie jij het onrecht om je heen, laat jij je raken door het onrecht wereldwijd? Graag delen we over onze persoonlijke ervaringen met recht en onrecht en kijken we met jullie naar wat de bijbel hierover zegt. Onze betrokkenheid bij de Muskathlon heeft onze kijk op recht en onrecht verdiept en aangescherpt en daar nemen we je tijdens deze avond in mee.

QLNqIpo 00x00

Tiemen Westerduin

Jesse van Melle Kenia 0

Jesse van Melle

in 2024 volgeboekt!

HUWELIJK / RELATIES

Elke duurzame relatie tussen man en vrouw vraagt investering. Of je nu al jarenlang van elkaar geniet of merkt dat je elkaar dreigt kwijt te raken. Graag willen we deze avond met je stilstaan wat belangrijke tools zijn om te groeien in je relatie met elkaar en God. Wat zegt de bijbel over relaties en welke stappen mogen wij zetten? Wat is de kracht van de verbinding tussen man en vrouw? Graag willen we persoonlijke ervaringen met jullie delen om jullie aan het denken te zetten en thuis ook meteen mee verder te kunnen.

Scherm­afbeelding 0 0 0 om

Mark en Barbara Wolff

Scherm­afbeelding 0 0 0 om

Antonia en Ronald van Houdt

Scherm­afbeelding 0 0 0 om

Wouter en Nadine de Vos

GEZINSRELATIES

Scherm­afbeelding 0 0 0 om

Hans Ottens

Hoe vaak krijg jij de kans om als vaders onderling met elkaar te delen over jouw vaderschap in relatie tot jouw kinderen? En dat terwijl het voor veel vaders een onderwerp is waar ze veel over nadenken. Hoe ben ik vader? Hoe zou ik vader willen zijn? Hoe vullen andere vaders hun vaderschap in? Voelen andere vaders zich net zo ongeschikt als ik? Deze en andere vragen willen wij vanuit de 4e Musketier graag bij het kampvuur met jullie bespreken. Met de Bijbel in de hand om Gods woorden van passie, goedheid en genade voor vaders in relatie tot hun kinderen te delen. Organiseren jullie regelmatig kampvuuravonden en willen jullie aan de slag met het onderwerp ‘Gezinsrelaties en de band tussen vader en kind’? Neem dan contact op!

Tweede HElft

Jouw beste tijd ligt voor je! Over de invulling en vervulling van je 2e levenshelft. Graag spreken wij met mannen over hoe ze de reis van de 1e naar de 2e levenshelft kunnen maken. Een reis van doen naar zijn en van prestatie naar relatie! Een reis die je uiteindelijk thuis laat komen bij God.

Foto Eugene 0 e00

Eugene Poppe

Schermafbeelding 0 0  om

Harm Renkema

Scherm­afbeelding 0 0 0 om

Henri van Gelder

REIS NAAR JE HART

Wat schuilt er in jouw hart? Wij geloven in de kracht van eerlijke, open en rauwe communicatie. Wij delen graag stukjes van ons eigen verhaal om vervolgens de mannen in de zaal aan het denken te zetten: wat houd jij verborgen? Het wordt een avond waarin oprechtheid centraal staat, waarin je wordt uitgenodigd je hart te delen, een avond die vrijheid en verbondenheid binnen groepen bevordert. Of het nu de kickstart van een nieuwe groep betreft, of het opfrissen van een bestaande groep: de boodschap van deze mannen zal ongetwijfeld resoneren.

0 deb k

Wouter de Vos

Scherm­afbeelding 0 0 0 om

Martijn van der Veer

Scherm­afbeelding 0 0 0 om

Ronald van Houdt

Scherm­afbeelding 0 0 0 om

Daniël Dingemans

Scherm­afbeelding 0 0 0 om

Joost de Vries

KAMPVUUR AVOND COORDINATOREN

Scherm­afbeelding 0 0 0 om
Matthé Vos

Mijn naam is Matthé Vos, ik ben getrouwd en we hebben twee dochters. Sinds 2022 ben ik opa van een prachtige kleindochter. In 2008 ben ik radicaal tot geloof gekomen. Al vrij snel begon ik voor groepen te spreken. Graag spreek ik over onderwerpen die mijzelf erg bezighouden en put vaak uit eigen levenservaring. Ik deel graag inzichten over de kracht van kwetsbaarheid en schuw ik niet mijzelf kwetsbaar op te stellen. Belangrijke thema's die aan bod komen zijn bekering, levensheiliging, herstel van beschadigde emoties en ik roep graag mensen op tot eenheid in geloof.

John Schuijn

Mijn naam is John Schuijn, ik ben getrouwd, wij hebben drie dochters en vier kleindochters. Ik geef graag een getuigenis over mijn hartstilstand en de gevolgen daarvan 10 jaar geleden tijdens de Muskathlon in Israël. Ik spreek graag vanuit het woord van God over thema’s zoals: tijd waarin we leven, wandelen in je bestemming, mensen in hun kracht zetten, de zalving van God op je leven en hoe zetten we de boel weer in vuur en vlam? Ik spreek regelmatig in gemeenten en op kampvuuravonden. Mijn kernwoorden zijn gemeentestichter, pionier en verbinder.

Scherm­afbeelding 0 0 0 om