DONEER

Bij 4M Nederland nemen we mensen mee om tot recht te komen en recht te doen. Wij bestaan uit de mannenbeweging 4M (voorheen de 4e musketier), de vrouwenbeweging ARISE, De Muskathlon, een beweging voor recht en het krachtige ondernemersnetwerk LIFE.

BETEKENISVOL LEVEN

Samen organiseren we levensveranderende avonturen voor geest, ziel en lichaam waar je hart wordt geraakt. Er is ruimte voor reflectie en verandering om keuzes te maken richting betekenisvol leven. Iedereen die bereid is voor een paar dagen uit het comfort en de ratrace van het leven te stappen kan rekenen op een schitterende ervaring in de schoonheid van de natuur samen met anderen - de plek waar God zo vaak tot ons spreekt.

We geloven dat we juist in de veranderde wereld het ontzettend belangrijk is om impact te maken. Als meer mensen een hartsverandering meemaken, verantwoordelijkheid durven te pakken, op gaan staan voor anderen helpt dat om meer recht te brengen in de wereld.

Je donatie helpt ons om meer harten te kunnen bereiken. Geef jouw gift aan één van de missies van 4M, ARISE, MUSKATHLON of het LIFE NETWERK . Zo draag jij bij aan aan de prachtige initiatieven binnen onze organisatie.

Of maak zelf je gift over via: IBAN rekeningnummer NL82RABO0168445190 van Stichting Vrienden van Gerechtigheid in Zwolle (KVK: 55757707, internationaal betalingsverkeer: BIC / SWIFT: RABONL2U).

4M NEDERLAND IS VERBONDEN MET DE VOLGENDE BEWEGINGEN

M Logo Wit RGB
arise logo wit
logo muskathlon 0 white
LIFE Netwerk Logo RGB wit