4M EVENT 2024

Welkom! Ontzettend leuk dat je interesse hebt in het 4M Event 2024. Je bent van harte uitgenodigd!

WAT MAAKT HET EVENT ZO UITZONDERLIJK?

🔥 ALLEEN MAAR MANNEN, hoe tof is een event met mannen onder elkaar

🥇 UNIEK VOOR NEDERLAND, het event is de enige in zijn soort in heel Nederland

💫FANTASTISCHE LINE UP, sprekers en seminars vol bekende namen

🎭ULTIEME MANNENBELEVING, met extreme activiteiten en een heleboel FUN.

Met dit jaar oa. Sprekers als Maarten van der Weijden (olympisch zwemkampioen), Paul Schenderling, Jack Esselink, Wouter de Vos, Jesse van Melle en muziek van William Wixley en de 4M Huisband.

BRING A FRIEND

Goed nieuws! Bij het bestellen van je event ticket krijg je het 2e kaartje GRATIS! We geloven dat iedereen iemand kent die hij mag uitnodigen om mee te gaan. Of het nu je buurman, collega, je schoonbroer of sportmaatje is. Trommel daarom al je vrienden, familie en kerkgroepen bij elkaar en pak deze kans om samen te proeven van een episch mannenevent!

Het event is op geheel nieuwe en unieke locatie, namelijk: De Betteld. Aaltenseweg 11, 7021 HR Zelhem Een plek met meer dan genoeg ruimte voor iedereen, uiteraard opgetuigd in 4M stijl! 😎

Zie je jezelf al lekker bbq bij het vuur AAN HET WATER? Precies! Een prachtige locatie om te genieten, verbinden en een overgetelijke tijd met elkaar te beleven. We kijken ontzettend uit naar dit unieke en bijzondere 4M event en ontmoeten je graag!

Tot 16 Maart op de Betteld! 👋

 0fab k

COMEBACK

**4M EVENT 2024**

\Wanneer alles verloren lijkt, en de kansen zich tegen ons keren, is daar die onverwachte overwinning. De kracht van de ultieme comeback raakt ons diep. Wat ben jij kwijtgeraakt? Waar loop jij op achter? Geloof je nog in jouw eigen comeback? De arena van het leven wacht op jouw volgende zet. 🎭🌟We zijn allemaal geboeid door een goed comeback verhaal. Of het nu gaat om een sporter die zich herpakt na een tegenslag, een onverwachte held die uit de schaduw treedt, of een vriend die na turbulente tijden weer stevig in zijn schoenen staat.Vraag jezelf af: welke comeback heb jij nodig? Is het tijd om je lichaam weer in topvorm te brengen? Om je carrière een nieuwe impuls te geven? Of misschien een herontdekking van wat écht telt in het leven?

Het 4M Event 2024 is niet zomaar een evenement. Het is dé plek die jouw persoonlijke comeback zal aandrijven. Laat je inspireren door boeiende sprekers, verrijk jezelf met seminars vol levenslessen en geniet van een dag vol plezier, muziek en samenzijn. Een dag die je niet alleen wilt ervaren, maar ook delen met vrienden, sportmaatjes en iedereen die je dierbaar is.Markeer 16 maart 2024 in je agenda en voeg je bij ons op de Betteld in Zelhem. Jouw comeback begint nu. 🚀

4M Event 2024. Comeback. 16 maart 2024 | De Betteld, Zelhem | €38,95 #RevivalRally #ComebackExperience #Mannenevent

52738373233_965cb6ecac_k.jpg

Decennia lang 4M, voelbaar in één Event!

Al decennia lang trekken mannen met ons mee de bergen in. Al meer dan 10 000 mannen hebben de stap gezet om met ons mee op pad te gaan. Met hun eigen verhaal, hun eigen ervaring.. en samen zijn we één beweging. Nog nooit van ons gehoord? Kom een dagje proeven van wie we zijn. Altijd afgevraagd wat we nu doen? Ervaar het deze dag. Al lang een keer met ons mee geweest? Tijd om elkaar weer te ontmoeten. Het 4M event. Zo waardevol om opgebouwd te worden, om bemoedigd te worden en om voelbaar één beweging te zijn. Tijd voor feest, met elkaar! 

LINEUP

9-45719.png

Maarten van der Weijden

Spreker

Maarten van der Weijden is Olympisch kampioen, overleefde kanker en vecht met zijn eigen stichting voor kankeronderzoek.

5.png

Paul Schenderling

Spreker

Paul is econoom, schrijver en spreker. Hij heeft ruim 10 jaar onderzoeks- en advieservaring en ervaring met politiek-bestuurlijke processen, op lokaal, regionaal en landelijk niveau.

10-90715.png

William Wixley

Muziek

William Wixley is zanger, songwriter en bekend van de Oden van Salomo en Nederland Zingt.

1-95046.png

Wouter de Vos

'Transformatie door leiderschap'

In de moderne wereld gaat leiderschap verder dan alleen het behalen van doelen. Wouter de Vos onthult de zes bouwstenen van impactvol leiderschap.

51972293972_239a96b02b_k (1).jpg

4M Huisband

Muziek

Voor de tweede editie op rij zal onze eigen 4M huisband de vele muzikale onderdelen in goede banen leiden.

2.png

Jack Esselink

SPREKER

Expert in AI. Ontdek de transformerende impact van kunstmatige intelligentie op ons dagelijks leven.

4.png

Eugene Poppe

Spreker

Ontdek het 'man zijn' in de Tweede helft van je leven.

3.png

Harm Renkema

Spreker

Kinderloos vaderschap - Hoe om te gaan met een onvervulde kinderwens. Harm Renkema zal in dit seminar met Mark van den Houten de dialoog aangaan over hoe hijzelf en anderen omgegaan zijn met deze uitdagende vragen.

10.png

Mark van den Houten

SPREKER

Kinderloos vaderschap - Hoe om te gaan met een onvervulde kinderwens. Mark van den Houten zal in dit seminar met Harm Renkema de dialoog aangaan over hoe hijzelf en anderen omgegaan zijn met deze uitdagende vragen.

6.png

Martijn van der Veer

Spreker

Verandering is een constante. Martijn van der Veer helpt je navigeren door veranderingen en biedt tools om te groeien en bloeien.

8.png

Niels Bakker

Spreker

Balans is de sleutel. Niels Bakker onthult de principes van fysieke en mentale gezondheid in een hectische wereld.

7.png

Mark Wolff

Spreker

Duik met Mark & Barbara Wolff in de geheimen van een bloeiende relatie en ontdek hoe je de vonk weer kunt laten oplaaien.

11.png

Jesse van Melle

Spreker

Bewegingsleider Muskathlon Nederland

51973585929_636884b7dc_6k.jpg

EEN TOFFE TIJD

‘ Het beste van de 4M event Games’
Het 4M Event zou geen Event zijn zonder humor en toffe buitenactviteiten. Voorgaande jaren zagen we extreme dingen voorbij komen als abseilen of springen van grote hoogtes. Wat heeft het Event dit jaar voor ons in petto? Eén ding weten we zeker: het zal het beste zijn van de 4M Event Games van afgelopen jaren! Weet jij ze nog? Maak jij een team klaar? GAME ON

Barbecuen bij het vuur 🔥
Eten mag natuurlijk niet ontbreken! De locatie leent zich er ontzettend voor om heerlijk buiten te zijn. Lekker op z’n 4M’s. Niets fijner om tijdens het eten te genieten van het vuurtje met de voorjaarszon op je gezicht bij het water. Bestel snel je diner ticket!

STAP UIT DE RING

Het is tijd! Tijd dat we weer terug gaan naar de essentie. Dat je weer gaat dromen. Dat je het grote avontuur weer mag omarmen. Dat je opnieuw mag bepalen wat echt waardevol is voor jou. Een nieuw startpunt, waar jij je nu ook bevindt.

TICKETS

Tickets zijn te bestellen en kosten €38,95 per stuk. Of scoor je tweede ticket gratis met een 1+1 dagticket

Daarnaast kun je een diner-ticket bestellen voor het avondeten. Let op, de diner-tickets vallen niet onder de actie en dienen dus wel per stuk aangeschaft te worden. Parkeren voor dit event is gratis!

Let op: Heb je vóór 8 februari een ticket besteld, dan heb je natuurlijk ook nog recht op een gratis ticket! Je hebt een kortingscode toegestuurd gekregen via de mail. Deze kortingscode kan je gebruiken om een extra (gratis) ticket aan te schaffen via de ticketshop. Kies dan voor de 1-persoons dagticket.

Heb je meer vragen over het event? Bekijk dan de veelgestelde vragen.

Op het bestellen van een ticket voor het 4M event zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.