VEELGESTELDE VRAGEN

HET EVENT

Wat kan ik verwachten van het 4M event "COMEBACK"?

Beleef een inspirerende en avontuurlijke dag: episch, zoals altijd! Er is een hoofdprogramma met verschillende sprekers, inspirerende seminars en een te gek buitenprogramma met gave activiteiten. Meld je alleen of samen met je vrienden aan, we zien er naar uit!

Klopt het dat de locatie van het event gewijzigd is?

Wanneer je je vóór 7 februari hebt opgegeven, is het je misschien opgevallen dat we van locatie zijn gewisseld. Dit klopt! Eerst zou het event plaatsvinden in de Zwitsalfabriek in Apeldoorn, maar we hebben er vanwege omstandigheden voor gekozen om ons event te verplaatsen naar de Betteld. Op de locatie na verandert er verder niets: reeds bestelde tickets blijven geldig en ook de start- en eindtijd blijven hetzelfde.

Wat is de minimale leeftijd voor deelname aan het 4M event?
We hanteren geen strenge leeftijdsgrens voor het event. Iedereen kan een ticket boeken, maar we raden het programma aan voor mannen vanaf 18 jaar.
Kan ik een ongelovige vriend meenemen?
Jazeker! Het event is toegankelijk en geschikt voor alle mannen. Het (seminar)-programma dat wordt uitgevoerd heeft een christelijk karakter. Je hoeft hiervoor geen kerkelijke achtergrond te hebben. Kom een mooie, waardevolle en inspirerende dag beleven en neem vrienden mee!
Is er catering aanwezig?

Tijdens het event is er catering aanwezig voor drinken en snacks. Voor een warme hap tijdens het avondeten kan je het daarvoor bestemde dinerticket aanschaffen. Uit duurzaamheidsoverwegingen is het wel belangrijk om een dinerticket aan te schaffen. Zo kan er goed ingeschat worden wat er ingekocht moet worden. Het dinerticket kan je voor € 16,00 aanschaffen via de website (of direct aanvinken bij het bestellen van je dagticket).

LET OP: wanneer je een gratis dagticket hebt en mee wil eten, is het nog steeds nodig om een dinerticket aan te schaffen


Wat als het slecht weer is?

Het event gaat sowieso door! Het centrale hoofdprogramma vindt binnen plaats. De overige activiteiten vinden grotendeels buiten plaats, dus we willen je aanraden om t.z.t het weerbericht in de gaten te houden en je kleding hierop af te stemmen. Zodat je óók buiten optimaal kan deelnemen aan een te gek programma!

Worden er foto’s en/of video’s gemaakt tijdens het event?

Ja, tijdens het event worden er foto’s en video’s gemaakt. Deze beelden gaan we voor promotiedoeleinden gebruiken. Ook wordt er na het event een toffe aftermovie gemaakt. Deze kan je een paar dagen na het event online terug vinden.

Kan ik mij voor het event aanmelden voor een seminar?
Nee, het is niet mogelijk om je vooraf aan te melden voor een seminar. We kunnen helaas ook geen plekken reserveren of beschikbaar houden. Wees dus op tijd aanwezig bij het seminar dat jij wil volgen. Wel zijn er meerdere seminar rondes, zo proberen we iedereen de mogelijkheid te geven een keer bij zijn favoriete seminar aan te schuiven!
Kan ik de inhoud van het programma achteraf terug luisteren/zien?

Nee, dit is niet mogelijk. Om het programma mee te maken, moet je er echt bij zijn op 16 maart in Zelhem. We hopen je te ontmoeten!


tickets

Hoe kan ik een ticket boeken?

Ticket(s) boeken kan via onze website: Je ontvangt na aanschaf een bevestiging van je aankoop met je persoonlijke ticket (QR)-code. Neem je ticket uitgeprint en/of op je telefoon.

Hoeveel kost een ticket voor het event?

Een dagticket voor het event kost €38,95 p.p inclusief servicekosten. Bij ieder ticket dat je koopt, ontvang je ook één gratis ticket, zodat je een vriend, broer of collega kan meenemen!

Wil je ook een dinerticket? Deze kan je bij de aanschaf van je dagticket selecteren. De kosten hiervoor bedragen €16,00 p.p inclusief servicekosten.

Wat zit er bij een ticket inbegrepen?

Bij de aanschaf van een dagticket voor het 4M event ontvang je toegang tot het hoofdprogramma, inspirerende seminars, workshops en een tof buitenprogramma met verschillende activiteiten. Het ticket is exclusief het avondeten, eventuele kosten voor parkeren, drinken en snacks. Een dinerticket kost €16,00 p.p inclusief servicekosten. Deze is ook aan te schaffen via de website.

Bij ieder ticket dat je koopt, ontvang je ook één gratis ticket, zodat je een vriend, broer of collega kan meenemen!

BRING A FRIEND ACTIE: Hoe kan ik mijn gratis ticket reserveren?

Yes, we hebben een actie! BRING A FRIEND! Wanneer je een ticket besteld via de website, ontvang je een extra ticket gratis. Kies dan voor het ticket 1+1 gratis! (De actie is niet geldig op het dinerticket, deze zal je dus nog wel los moeten aanschaffen.)

Let op: Heb je vóór 8 februari een ticket besteld, dan heb je natuurlijk ook nog recht op deze actie! Je hebt een kortingscode toegestuurd gekregen via de mail. Deze kortingscode kan je gebruiken om een extra (gratis) ticket aan te schaffen via de website. Kies dan voor de 1-persoons dagticket.

Heb je meerdere tickets besteld? Dan heb je ook meerdere kortingscode(s) ontvangen. Je kunt één kortingscode gebruiken per dagticket. Wanneer je bijvoorbeeld drie tickets had besteld, ontvang je ook nog drie gratis tickets. Door middel van de ontvangen kortingscodes kan je deze gratis tickets verzilveren en extra vrienden uitnodigen om mee te komen!

Kan ik ook meerdere tickets tegelijk bestellen?

Ja, dit is mogelijk! Via deze link kan je meerdere tickets tegelijk boeken. Het is dan wel belangrijk dat je bij het bestellen van de tickets de namen en de mailadressen van de medebezoekers doorgeeft.


Ik ben student, kan ik ook korting krijgen?

Nee, er is geen studentenkorting beschikbaar voor het 4M event.

Wel hebben we een speciale actie waarbij je één gratis ticket ontvangt voor elk ticket dat je koopt. Op deze manier kun je dus alsnog een stuk goedkoper met een groep naar het event komen.

Is er groepskorting wanneer je je aanmeldt als groep?

Nee, er is geen groepskorting beschikbaar. Het is wel mogelijk om meerdere tickets in één order te plaatsen.Zie hiervoor de informatie onder het kopje ‘kan ik meerdere tickets tegelijk bestellen?’’

Wel hebben we een speciale actie waarbij je één gratis ticket ontvangt voor elk ticket dat je koopt. Op deze manier kun je dus alsnog een stuk goedkoper met een groep naar het event komen.

Ik heb mijn geboekte ticket niet in de mail ontvangen en/of ben deze kwijt geraakt. Waar kan ik terecht?

Zoek zelf gemakkelijk je ticket terug via https://eventix.io/search. Bij de afschrijving in je bankomgeving van IDEAL vind je in deomschrijving een lange code met cijfers en getallen. Vul deze code online in en download (opnieuw) je ticket. Lukt het niet of heb je een andere vraag over je ticket? Stuur dan een bericht naar contact@4m.nl.

BEREIKBAARHEID

Waar kan ik parkeren en wat zijn de parkeerkosten?

Het is mogelijk om te parkeren op het parkeerterrein van de Betteld. Er zijn geen kosten verbonden aan het parkeren. Navigatietip: Wij adviseren je Aaltenseweg 11, Zelhem in te typen. Volg bij aankomst de instructies van de verkeersregelaars.

Let wel op: er is beperkt parkeergelegenheid op dit terrein, dus we willen je vriendelijk vragen om zoveel mogelijk met elkaar te carpoolen.

Mocht het parkeerterrein van de Betteld vol zijn, dan kun je een parkeergelegenheid zoeken in de buurt.

Waar en wanneer & op welk tijdstip vindt het event plaats?

Het 4M event vindt plaats op 16 maart 2024 13.00-21.00 uur op de Betteld. Het adres is: Aaltenseweg 11, 7021 HR Zelhem.

Is het event makkelijk per openbaar vervoer te bereiken?

De Betteld is slecht te bereiken met het openbaar vervoer. Op dit moment onderzoeken we de mogelijkheid om pendelbussen in te zetten. Wil je hier gebruik van maken, neem dan even contact op met contact@4m.nl

Ik ben slecht te been en/of ik heb een rolstoel, waar kan ik parkeren?

De locatie is voor iedereen geschikt, ook wanneer je minder valide bent. Er zijn geen hoge drempels of traptreden op de Betteld.

Wanneer het écht niet mogelijk is om te parkeren op een locatie waar vandaan je moet wandelen naar het event, dan regelen wij parkeergelegenheid voor je zodat je gegarandeerd bij de de Betteld kan parkeren. Stuur een mail naar contact@4m.nl, dan zullen wij dit samen met je oppakken.

ANNULEREN

Kan ik mijn deelname voor het event annuleren?

Ja, dit is mogelijk. Annuleren is mogelijk per mail via contact@4m.nl. We hanteren het volgende annuleringsbeleid voor het 4M event:

  • Annuleren voor 15 januari 2024 kan kosteloos. Je ontvangt het bedrag van het ticket 100% retour. Let op: de servicekosten kunnen wij niet retour boeken. Deze moeten afgedragen worden aan onze ticketprovider.
  • Bij annuleringen na 15 januari 2024, kunnen wij helaas geen geld retourneren. Het is wel mogelijk om je ticket aan iemand anders te geven, als je zelf niet (meer) in de gelegenheid bent om te komen. Zie daarvoor de informatie onder kopje: ‘’kan ik mijn ticket aan iemand anders geven’’.

Wat als het event wordt afgelast of geannuleerd door 4M?
Mocht het event niet door kunnen gaan en door 4M afgelast worden, dan ontvang je uiteraard je geld retour. We bieden ook de mogelijkheid om je ticket kosten te doneren aan de missie van 4M. Let op: de servicekosten kunnen wij niet retour boeken. Deze moeten afgedragen worden aan onze ticketprovider.
Ik kan zelf toch niet komen, kan ik mijn ticket aan iemand anders geven?

Ja, dit is mogelijk. De tickets staan op naam, maar je hoeft deze naamswijziging niet door te geven bij 4M. Je kan dit dus zelf regelen. Deze persoon moet jouw ticket met persoonlijke (QR-)code meenemen en laten zien bij de start van het event.