VADER-TIENER EVENT 2024

De diepe band met je tiener of met je vader vraagt om een blijvende investering. In een wereld die nooit stil staat, is tijd voor elkaar niet altijd vanzelfsprekend. Ook dit jaar organiseren we weer het vader-tienerevent. Voor vaders en tieners die een vervolg willen geven aan het weekend dat zij samen hebben beleefd, of die juist zoiets nog nooit samen hebben gedaan. Ieder najaar op een andere plek en met een ander programma. Waar zullen we dit jaar zijn?

Benieuwd naar hoe dit event eruit zou kunnen zien? Kijk dan hier. We beloven je dat het weer een onvergetelijke dag gaat zijn. Een dag met outdoor activiteiten, vette spelen, inspirerende korte speeches en onderlinge gesprekken van hart tot hart. Een tijd waarin sportieve activiteiten afgewisseld worden met geestelijk verbinding. Verbinding met Jezus, verbinding met elkaar. Een avontuur met blijvende impact voor jullie allebei. Was je vorig jaar aanwezig? Het programma zal er weer anders uitzien en is daarom geschikt om opnieuw deel te nemen. Een jaarlijkse 'APK' voor jullie relatie?

Prijs: €139,- (per koppel)
Locatie: Volgt uiterlijk 2 weken voor de start (met de belofte dat het een toffe, unieke locatie in Nederland wordt).
Voor wie: Voor vaders met een tiener in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar (12 en nog op de basisschool? Dan moet je helaas nog een jaartje wachten).
Datum: 12 oktober 2024
Transport: Eigen vervoer naar startlocatie

LET OP! Maximale leeftijd tiener is 17 jaar. Een minimumleeftijd van 12 jaar en voortgezet onderwijs.

 cfdd k

Praktische informatie

  • Exacte informatie volgt na aanmelding. De exacte locatie ontvang je uiterlijk twee weken voor 12 oktober.

  • Ga ervan uit dat we een dagvullend programma verzorgen incl. lunch en avondeten.

  • Er staat een outdoor programma op de planning, pas hier je kleding op aan.

  • Mocht het na aanmelding blijken dat je helaas toch niet kan deelnemen, houd dan rekening met ons annuleringsbeleid: een bedrag van € 45,- betaal je altijd en bij annulering binnen één maand voor de start van het event betaal je 100%. Meld je annulering via 4m.nl/contact

Aanmelden

Prijs

€139 per koppel

Locatie

Volgt

Datum

12 oktober 2024

Transport

Eigen vervoer naar startlocatie

Aanmelden