STEL JEZELF OP DE PROEF.

Op zoek naar een once in a lifetime experience die je uit de dagelijkse realiteit tilt? Deze ervaring wacht op je in (de woestijn van) Egypte. Terwijl je misschien denkt aan een uitgestrekte, kale zandvlakte, is het landschap dat wij gaan verkennen allesbehalve dat. Die woestijn staat bekend om zijn surrealistische landschap, gevormd door wind en zand over duizenden jaren. Met kalksteen- en rotsformaties in de meest bizarre vormen. Ontdek de schoonheid van het onbekende. Zowel buiten, in de woestijn, als binnen, in je hart.

Durf jij uit je comfortzone te stappen?

51576592030_fdb5cbedd2_o.jpg

EEN WOEST AVONTUUR

De woestijn. Het epische landschap dat zich aan niemand aanpast. Een plek waar je doorzettingsvermogen en veerkracht tot het uiterste worden getest. Waar een oase aan rust en ruimte is om écht even de tijd te nemen om na te denken. Te midden van dit alles worden we omringd door de rijke (Bijbelse) geschiedenis van Egypte. Een land doordrenkt met betekenis en mysterie. Jozef, Mozes, het volk van Israël en zelfs Jezus gingen je voor. Nu jij nog.


Het Karakterweekend XL is geen gewone reis - het is een avontuur vol met ontdekking. We stappen in het land van de farao's, waar elke steen een verhaal vertelt en elke windvlaag een echo is uit het verleden. Hier, in de woestijn en tussen de iconische monumenten en de bruisende cultuur, zullen we een ervaring beleven die ons verder zal brengen dan we ooit hadden gedacht. En deze keer hebben we een extraatje: we worden vergezeld door mannen van 4M Egypte, die zich bij onze crew voegen. Echte locals mee op de reis, dus!


EEN AVONTUUR DAT JE NOOIT GAAT VERGETEN.

We beloven je een onvergetelijke reis vol uitdagingen die je zullen testen en grenzen die je zult verleggen. Maar bovenal beloven we je een kijkje in Egypte zoals je het nog nooit eerder hebt gezien of gaat zien. Onvergetelijk wordt het zeker. Maar ook zwaar, uitdagend en grensverleggend.

Durf jij die uitdaging aan?

Dit weekend gaf me veel nieuwe wijsheid en inzichten over man zijn, verantwoordelijkheid nemen, maar ook verlichting van lasten die ik met me meedroeg. - Henrik (2023)

quote.jpg
pyramides

Verken de schoonheid van Egypte tijdens deze reis, waar we niet alleen genieten van het buitengewone landschap, maar ook een hele dag ondergedompeld worden in de rijke cultuur van het oude Egypte.

ster 0

In (de woestijn van) Egypte vinden veel Bijbelverhalen plaats. Na deze reis kan je deze verhalen écht in context plaatsen. Grote kans dat jij loopt op de plek waar ook Mozes heeft gelopen.

broederschap

Wat dit Karakterweekend qua broederschap anders maakt dan de andere weekenden, is dat we optrekken met de natives daar: de crew ook bestaat uit een groot deel van mannen van 4M Egypt!

AANMELDEN

Prijs

€795

Locatie

Egypte

Datum

15 januari 2025

Transport

Eigen vervoer

AANMELDEN
aanmeldenbg.png