Algemene informatie

 • Elke vader mag één zoon meenemen in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar. Tieners die nog op de basisschool zitten kunnen helaas (nog) niet deelnemen (ook niet als ze al wel 12 jaar zijn).
 • Op vrijdagavond rond 20:00 uurwordt je verwacht op een locatie maximaal 4 uur rijden van Utrecht.
 • Op zondagmiddag eindigt rond 17.00 uur het centrale programma en kan je de reis naar huis beginnen.
 • Deelname kost €495,- per koppel. Dit is exclusief de reis naar het startpunt van het weekend.
 • Iedereen regelt individueel het vervoer naar de locatie van de start van het weekend. Carpoolen mag natuurlijk!
 • De paklijst voor dit weekend kan je hier vinden.

De volgende dingen zijn goed om te weten

 • Je gaat op pad in een team van 4 of 5 vaders met hun zoons. Je kan bij je aanmelding een teamwens doorgeven, maar uiteraard kan je je ook individueel opgeven, dan delen wij je in een team.
 • Ook als je als compleet team wilt deelnemen dient ieder koppel zich afzonderlijk aan te melden via het aanmeldformulier. Je teamwens kun je in het opmerkingenveld noteren.
 • Let op: als je met meerdere koppels in één team wilt deelnemen zorg dan dat alle leden zich tijdig aanmelden. De aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Er worden geen plekken voor teamleden open gehouden.
 • Iedere deelnemer heeft een geldig identiteitsbewijs nodig.
 • Daarnaast dien je te beschikken over een adequate reis- en ziektekostenverzekering die geldig is in het land waar het weekend plaatsvindt, inclusief eventuele repatriëringskosten. Je moet verzekerd zijn voor deelname aan een buitensport activiteit in de categorie avontuurlijk en/of gevaarlijk in het land waar een weekend plaatsvindt. Indien de verzekeringsmaatschappij van jou dit heeft uitgesloten, dan dien je hiervoor een aparte verzekering te sluiten. Een weekend kan door de verzekeringsmaatschappij worden beoordeeld als avontuurlijk of gevaarlijk. Dit verschilt per verzekering. Je dient zelf afdoende verzekerd te zijn tegen alle schade aangebracht aan anderen en/of eigendommen van anderen. De aangewezen verzekering hiervoor is een Aansprakelijkheidsverzekering Particulier (AVP) die geldig is in het land waar het weekend plaatsvindt.
 • Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt 4M (Stichting De Vierde Musketier) gebruik van de garantieregeling VZR Garant (www.vzr-garant.nl). U kunt dit controleren via de deelnemerspagina van de website van VZR Garant. Binnen de grenzen van de Garantieregeling (te vinden op de website van VZR Garant) is de garantie van VZR Garant van toepassing. In de Garantieregeling leest u op welk (reis)aanbod de garantie van VZR Garant exact van toepassing is en wat deze garantie inhoudt. Wanneer diensten door financieel onvermogen van 4M (Stichting De Vierde Musketier) niet worden verleend, kunt u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.
 • Na een 4M Karakterweekend (incl Under30/Away) ontvang je de ‘rode polo’.Deze, inmiddels beroemde ‘vintage’ polo, wordt sinds de start van 4M uitgedeeld na een Karakterweekend. Na het ouder/tiener weekend ontvang je een speciaal aandenken aan het weekend, in de vorm van een gaaf ouder/tiener shirt. Dit betreft per 2023 niet meer de bekende rode 4M polo, maar een uniek ouder/tiener exemplaar.

 1. Houd rekening met het annuleringsbeleid van 4M
  - Een bedrag van €75,- betaal je altijd.
  - Bij annulering binnen twee maanden voor de start van het weekend betaal je 100% van je inschrijfgeld.
 2. Sluit een annuleringsverzekering af die bij onvoorziene (medische) omstandigheden deze kosten dekt.

Annuleringen lopen via 4M office. Neem dan ook contact op met 4M office mocht je onverhoopt toch niet meer mee kunnen op de door jou geboekte activiteit. Mondelingen toezeggingen over annuleringen zijn niet geldig zonder schriftelijke bevestiging via bijvoorbeeld mailcontact. Voor de contactgegevens en bereikbaarheid van 4M office zie: https://www.4m.nl/contact.