Algemene informatie

 • Tijdens het weekend dat begint op vrijdag en duurt tot zondag slaap je als koppel in je eigen tent en maak je een reis door de natuur.
 • Op vrijdag wordt je rond 13:00 uur verwacht op een locatie in het noorden van Nederland.
 • Op zondag eindigt rond 16:00 uur het centrale programma en kun je de reis naar huis aanvangen.
 • Deelname kost € 545,- per stel.
 • Iedereen regelt individueel het vervoer naar de locatie van de start van het weekend.
 • De paklijst voor dit weekend kan je hier vinden.
 • Het weekend is geen karakterweekend of ARISE weekend, maar ook geen ´walk in the park.´ Je bent fysiek fit genoeg om het weekend te beleven als je in staat bent om als koppel 10 km aaneen gesloten met al je bagage (al dan niet eerlijk verdeeld) lopend te volbrengen. Het gaat in eerste instantie niet om het fysieke gedeelte, maar we zijn wel fysiek bezig elke dag.

Disclaimer: Als het gestelde minimum aantal deelnemers niet wordt gehaald, dan behouden wij het recht om de reis te annuleren of te verplaatsen.
Mocht dit het geval zijn stellen wij je hiervan uiterlijk 6 weken van te voren op de hoogte.

De volgende dingen zijn goed om te weten

 • Je gaat op pad in een team, maar er is veel tijd voor jullie samen! Je kan bij je aanmelding wel een teamwens opgeven, mocht je samen met een ander stel willen aanmelden.
 • Let op: als je met een ander stel in één team wilt deelnemen zorg dan dat iedereen zich tijdig aanmeldt. De aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Er worden geen plekken open gehouden.
 • Iedere deelnemer heeft een geldig identiteitsbewijs nodig.
 • Daarnaast dien je te beschikken over een adequate reis- en ziektekostenverzekering die geldig is in het land waar het weekend plaatsvindt, inclusief eventuele repatriëringskosten. Je moet verzekerd zijn voor deelname aan een buitensport activiteit in de categorie avontuurlijk en/of gevaarlijk in het land waar een weekend plaatsvindt. Indien de verzekeringsmaatschappij van jou dit heeft uitgesloten, dan dien je hiervoor een aparte verzekering te sluiten. Een weekend kan door de verzekeringsmaatschappij worden beoordeeld als avontuurlijk of gevaarlijk. Dit verschilt per verzekering. Je dient zelf afdoende verzekerd te zijn tegen alle schade aangebracht aan anderen en/of eigendommen van anderen. De aangewezen verzekering hiervoor is een Aansprakelijkheidsverzekering Particulier (AVP) die geldig is in het land waar het weekend plaatsvindt.
 • Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt 4M (Stichting De Vierde Musketier) gebruik van de garantieregeling VZR Garant (www.vzr-garant.nl). U kunt dit controleren via de deelnemerspagina van de website van VZR Garant. Binnen de grenzen van de Garantieregeling (te vinden op de website van VZR Garant) is de garantie van VZR Garant van toepassing. In de Garantieregeling leest u op welk (reis)aanbod de garantie van VZR Garant exact van toepassing is en wat deze garantie inhoudt. Wanneer diensten door financieel onvermogen van 4M (Stichting De Vierde Musketier) niet worden verleend, kunt u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.

Houd rekening met het annuleringsbeleid van 4M:

 • Een bedrag van €75,- betaal je altijd.
 • Bij annulering binnen twee maanden voor de start van het weekend betaal je 100% van je inschrijfgeld.

Sluit een annuleringsverzekering af die bij onvoorziene (medische) omstandigheden deze kosten dekt.

Annuleringen lopen via 4M office. Neem dan ook contact op met 4M office mocht je onverhoopt toch niet meer mee kunnen op de door jou geboekte activiteit. Mondelinge toezeggingen over annuleringen zijn niet geldig zonder schriftelijke bevestiging via bijvoorbeeld mailcontact. Voor de contactgegevens en bereikbaarheid van 4M office zie: https://www.4m.nl/contact.