Ga mee op het Winterweekend van maart 2022

Ontzettend gaaf dat je wilt aanmelden voor één van onze Winterweekenden. Vul binnen 5 minuten het onderstaande formulier in. Hierna verwijzen we je door naar de betaalpagina waar je het volledige bedrag (€ 139,-) kunt voldoen. Let op: pas na de betaling is je aanmelding voor het weekend definitief! Gaat er iets mis? Neem dan contact met ons op via contact@4m.nl

6360467

Algemene gegevens

Wachtwoorden komen niet overeenWachtwoord moet minimaal 6 tekens lang zijn en een hoofdletter, kleine letter, speciaal teken en cijfer bevatten.

Teaminformatie en rijafstand

  • maakt mij niet uit
  • niet verder dan 2 uur

Medische gegevens

Gebruik je medicijnen en/of ben je onder behandeling van een medisch specialist en/of (psycho)therapeut?
Heb je voedselallergieën?
Validiteitsverklaring*
Ik ben me bewust van de uitdaging en gevaren die deelname aan dit weekend met zich mee brengt en ben fysiek en mentaal in staat om aan dit weekend deel te nemen.

ICE

In geval van nood tijdens een 4M-weekend moeten we contact kunnen opnemen met jouw contactpersoon. Daarom vragen we je een 'In Case of Emergency' (ICE) contactpersoon op te geven.

Voorwaarden

Algemene Voorwaarden*
De Algemene Voorwaarden bevatten belangrijke, logische en praktische instructies voor je reis. Bij aanmelding voor deze reis verklaar je je akkoord met de Algemene Voorwaarden en handel je hier naar.
Privacystatement*
In hetprivacy statement beschrijven we welke gegevens we van je vragen en waarom. Door het verstrekken van je gegevens ga je er mee akkoord dat 4M de gegevens opneemt in de administratie gebruikt voor het doel waarvoor ze verstrekt zijn.
NAW*
Beeldmateriaal*
Kosten & annuleren*

Ja, ik betaal direct na mijn aanmelding éénmalig de kosten voor dit weekend.

We sturen je direct na voltooien van je aanmelding door naar Ideal om via jouw bank de betaling te kunnen voldoen. Na betaling is je aanmelding definitief.

ANNULEREN

Het is mogelijk - OOK IN JOUW GEVAL - dat je de reis onverhoopt moet annuleren. Houd rekening met ons annuleringsbeleid:

- Een bedrag van € 75,- euro betaal je altijd.
- Bij annulering binnen twee maanden voor de start van het weekend betaal je 100%.

Overweeg een annuleringsverzekering die in geval van annuleren vanwege medische redenen of andere onvoorziene omstandigheden (een deel van) de kosten dekt.

Kortingscode

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw