VEELGESTELDE VRAGEN

HET EVENT

Wat kan ik verwachten van het 4M event ‘IT AIN'T OVER TILL IT'S OVER’?

Beleef een inspirerende en avontuurlijk dag: episch, zoals altijd! Er is een hoofdprogramma met verschillende sprekers, inspirerende seminars en een te gek buitenprogramma met gave activiteiten. Meld je alleen of samen met je vrienden aan, we zien er naar uit!

Wat is de minimale leeftijd voor deelname aan het 4M event?
We hanteren geen strenge leeftijdsgrens voor het event. Iedereen kan een ticket boeken, maar we raden het programma aan voor mannen vanaf 18 jaar.
Kan ik een ongelovige vriend meenemen?
Jazeker! Het event is toegankelijk en geschikt voor alle mannen. Het (seminar)-programma dat wordt uitgevoerd heeft een christelijk karakter. Je hoeft hiervoor geen kerkelijke achtergrond te hebben. Kom een mooie, waardevolle en inspirerende dag beleven en neem vrienden mee!
Is er catering aanwezig?

Tijdens het event is er catering aanwezig voor drinken en snacks. Voor een warme hap tijdens het avondeten kan je het daarvoor bestemde diner ticket aanschaffen. Er wordt dit jaar gebruik gemaakt van een externe cateraar. Uit duurzaamheidsoverwegingen is het wel belangrijk om een diner ticket aan te schaffen. Zo kan er goed ingeschat worden wat er ingekocht moet worden. Het diner ticket kan je voor € 15,00 aanschaffen via de website (of direct aanvinken bij het bestellen van je dagticket).


Wat als het slecht weer is?

Het grootste gedeelte van het programma is binnen of op een overdekte plaats. Bij zeer slecht weer bestaat de mogelijkheid dat een aantal buitenactiviteiten niet door kunnen gaan, maar het hoofdprogramma en de seminars kunnen ten alle tijden plaatsvinden!

Worden er foto’s en/of video’s gemaakt tijdens het event?

Ja, tijdens het event worden er foto’s en video’s gemaakt. Deze beelden gaan we voor promotiedoeleinden gebruiken. Ook wordt er na het event een toffe aftermovie gemaakt. Deze kan je een paar dagen na het event online terug vinden.

Kan ik mij voor het event aanmelden voor een seminar?
Nee, het is niet mogelijk om je vooraf aan te melden voor een seminar. We kunnen helaas ook geen plekken reserveren of beschikbaar houden. Wees dus op tijd aanwezig bij het seminar dat jij wil volgen. Wel zijn er meerdere seminar rondes, zo proberen we iedereen de mogelijkheid te geven een keer bij zijn favoriete seminar aan te schuiven!
Kan ik de inhoud van het programma achteraf terug luisteren/zien?

Nee, dit is niet mogelijk. Om het programma mee te maken, moet je er echt bij zijn op 4 maart in de Basiliek. We hopen je te ontmoeten!


tickets

Hoe kan ik een ticket boeken?
Ticket(s) boeken kan via onzewebsite: Je ontvangt na aanschaf een bevestiging van je aankoop met je persoonlijke ticket (QR)-code. Neem je ticket uitgeprint en/of op je telefoon.
Hoeveel kost een ticket voor het event?

Een dagticket voor het event kost€ 35,95 p.p inclusief servicekosten. Wil je ook een dinerticket? Deze kan je bij de aanschaf van je dagticket selecteren. De kosten hiervoor bedragen €15,00 p.p inclusief servicekosten.

Wat zit er bij een ticket inbegrepen?

Bij de aanschaf van een dagticket voor het 4M event ontvang je toegang tot het hoofdprogramma, inspirerende seminars, workshops en een tof buitenprogramma met verschillende activiteiten. Het ticket is exclusief het avondeten, eventuele kosten voor parkeren, drinken en snacks. Een dinerticket kost €15,00 p.p inclusief servicekosten. Deze is ook aan te schaffen via de website.

Kan ik ook meerdere tickets tegelijk bestellen?

Ja, dit is mogelijk! Via deze link kan je meerdere tickets tegelijk boeken. Het is dan wel belangrijk dat je bij het bestellen van de tickets de namen en de mailadressen van de medebezoekers doorgeeft.


Ik ben student, kan ik ook korting krijgen?

Nee, er is geen studentenkorting beschikbaar voor het 4M event.

Is er groepskorting wanneer je je aanmeldt als groep?
Nee, er is geen groepskorting beschikbaar. Het is wel mogelijk om meerdere tickets in één order te plaatsen.Zie hiervoor de informatie onder het kopje ‘kan ik meerdere tickets tegelijk bestellen.’’
Ik heb mijn geboekte ticket niet in de mail ontvangen en/of ben deze kwijt geraakt. Waar kan ik terecht?

Zoek zelf gemakkelijk je ticket terug via https://eventix.io/search. Bij de afschrijving in je bankomgeving van IDEAL vind je in deomschrijving een lange code met cijfers en getallen. Vul deze code online in en download (opnieuw) je ticket. Lukt het niet of heb je een andere vraag over je ticket? Stuur dan een bericht naar contact@4m.nl.

BEREIKBAARHEID

Waar en wanneer vindt het event plaats?

Het 4M event vindt plaats op 4 maart 2023 in de Basiliek in Veenendaal van13.00-21.00uur. Het adres is: Wiltonstraat 56, 3905 KW Veenendaal.

Waar kan ik parkeren en wat zijn de parkeerkosten?

Het is (in tegenstelling tot vorig jaar) niet mogelijk om te parkeren direct naast de Basiliek. Met de auto kan je het beste parkeren bij P+R Veenendaal-de Klomp (Dokter Hoolboomweg, 6745 XM De Klomp). Je kunt hier gratis parkeren en met 15 minuten wandelen ben je bij het 4M event. Ook raden we je aan om met het openbaar vervoer te komen; de Basiliek is heel goed te bereiken met de trein en/of bus!

Is het event makkelijk per openbaar vervoer te bereiken?
Ja, de Basiliek is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.Kom je met de trein?Treinstation Veenendaal - de Klomp is op loopafstand (10 minuten).Liever met de bus? Buslijn 83 (van en naar Amersfoort) vertrekt vanaf alledrie de Veenendaalse treinstations en komt langs de Basiliek, halte Wiltonstraat.
Ik ben slecht te been en/of ik heb een rolstoel, waar kan ik parkeren?
Wanneer het écht niet mogelijk is om te parkeren op een locatie waar vandaan je moet wandelen naar het event, dan regelen wij parkeergelegenheid voor je zodat je direct in de buurt van de Basiliek kan parkeren. Stuur een mail naarcontact@4m.nl, dan zullen wij dit samen met je oppakken.

ANNULEREN

Wat als het event wordt afgelast of geannuleerd door 4M?
Mocht het event niet door kunnen gaan en door 4M afgelast worden, dan ontvang je uiteraard je geld retour. We bieden ook de mogelijkheid om je ticket kosten te doneren aan de missie van 4M.Let op: de servicekosten kunnen wij niet retour boeken. Deze moeten afgedragen worden aan onze ticketprovider.
Kan ik mijn deelname voor het event annuleren?

Ja, dit is mogelijk. Annuleren is mogelijk per mail via contact@4m.nl. We hanteren het volgende annuleringsbeleid voor het 4M event:

  • Annuleren voor 15 januari 2023 kan kosteloos. Je ontvangt het bedrag van het ticket 100% retour. Let op: de servicekosten kunnen wij niet retour boeken. Deze moeten afgedragen worden aan onze ticketprovider.
  • Bij annuleringen na 15 januari 2023, kunnen wij helaas geen geld retourneren. Het is wel mogelijk om je ticket aan iemand anders te geven, als je zelf niet (meer) in de gelegenheid bent om te komen. Zie daarvoor de informatie onder kopje: ‘’kan ik mijn ticket aan iemand anders geven’’.

Ik kan zelf toch niet komen, kan ik mijn ticket aan iemand anders geven?

Ja, dit is mogelijk. De tickets staan op naam, maar je hoeft deze naamswijziging niet door te geven bij 4M. Je kan dit dus zelf regelen. Deze persoon moet jouw ticket met persoonlijke (QR-)code meenemen en laten zien bij de start van het event.