kwscot15-yellow-1---dw-201504231_17563580040_o.jpg

Soms is het tijd om je horizon te verbreden.

Het karakterweekend Zwitserland is een onvergetelijke uitdaging. Een test voor je hart. Een APK voor mannen. Het is een avontuur voor je geest, ziel en lichaam om de grote vragen van het leven aan te gaan.

Voor 72 uur begeef je je in de adembenemende wildernis van de Zwitserse bergen. In teams van acht tot twaalf personen ga je de strijd aan met de elementen, jezelf en God. Een louterende ervaring met andere kerels die je bepaalt bij wat werkelijk belangrijk is. Niet alleen met je hoofd, maar met elke vezel in je lijf. Je zult vele kilometers afleggen, maar uiteindelijk gaat het om de 30 centimeter tussen hoofd en hart.

Coronaproof

Het weekend is volkomen coronaproof. Ten alle tijden begeef je je in een groep onder het maximaal aantal toegestane mensen en we houden ons aan de geldende Nederlandse en Zwitserse overheidsmaatregelen.

Flexibiliteit in coronatijd

Karakterweekenden in coronatijd vragen flexibiliteit. In het huidige tempo van versoepelingen van de coronamaatregelen hebben we goede hoop dat de weekenden door kunnen gaan. Doordat de locatie met de auto bereikbaar is zijn we bovendien niet afhankelijk van de mogelijkheid om te vliegen. In het geval dat het weekend door veranderde omstandigheden toch niet door kan gaan, kunnen we je eenvoudig omzetten naar één van de weekenden op een ander moment.

GRATIS ANNULEREN T/M 25 JANUARI 2022. DIT GEEFT JE DE VRIJHEID ALVAST TE KIEZEN, MAAR NOG NERGENS AAN VAST TE ZITTEN.

Aanmelden

Prijs

€ 329

Locatie

Zwitserland

Datum

21 april 2022

Transport

Eigen vervoer van en naar Zwitserland

Registreren
51688230843_3c4b4d0e6c_k (1).jpg