HART-TOT-HART

Een onvergetelijk avontuur
voor vader en dochter

De vader-dochter weekenden zorgen voor een waardevolle beleving bij de deelnemende vaders en dochters. Geploeter in de modder gaat gepaard met indrukwekkende contactmomenten. De afsluiting met een gala in een ontzagwekkend kasteel maakt de reikwijdte van het weekend ongekend groot! Ben jij er bij?

45490969891_1443cd4319_5k.jpg

Buitengewoon


Verlang jij ook naar een diepere verbinding met je dochter of met je vader? Wil je een keer echt tijd voor elkaar vrijmaken, in elkaar investeren, echt van hart-tot-hart contact hebben met elkaar, en samen een avontuur beleven? Meld je dan nu aan voor het Vader-Dochter weekend van 4M. De afgelopen jaren hebben veel vaders met hun dochter een buitengewoon mooi weekend beleefd. De combinatie van outdoor activiteiten, uitdagende spellen, verdiepende korte speeches, hierop volgende overdenkingen en verwerking, intense 1 op 1 tijd, en dat alles in 48 uur binnen een survival omgeving, maakt een Vader-Dochter weekend van 4M onvergetelijk.

Aanmelden

Prijs

€ 444 Per duo

Locatie

ARDENNEN, BELGIË

Datum

10 september 2021

Transport

EIGEN VERVOER

Group 2812.png

“Om het fysieke, het ontberen, het hier en daar eens op je tandvlees bijten van angst of afzien, te combineren met bezinning, ontmoeting, aanbidding, studie en herstel is echt geweldig!”

Group 2813.png