A ONCE IN A LIFETIME EXPERIENCE

18-22 OKTOBER 2023

GA MET ONS DE UITDAGING AAN IN DE ONVERBIDDELIJKE WOESTE BERGEN VAN MAROKO. EEN ULTIEME REIS VAN HOOFD NAAR HART. IN EEN VOOR 4M NOG ONVERKEND LANDSCHAP GAAN WE OP ZOEK NAAR NIEUWE INZICHTEN DIE ONS LEIDEN NAAR HET BEGIN.

image4.png

HET WOESTE IN JOUW LEVEN

Het terrein dat zich aan niemand aanpast. Het geldt voor de Marokkaanse bergen, maar ook voor de hedendaagse maatschappij. Wat doe dat met jou? Hoe heeft dat effect en misschien zelfs grip op hoe jij je plaats inneemt als man in jouw gezin, jouw huwelijk, jouw omgeving?

Er moet meer zijn. Meer dat we kunnen worden, meer dat we kunnen zijn. Meer van hoe we bedoeld zijn. Het is tijd om opnieuw onze warriors-positie in te nemen en de plek in te nemen die ons toe bedeeld is. 

WAT JE ECHT WIL WETEN

1. EEN NIEUWE CULTUUR

De cultuur van Marokko is dicht op de man.

Ben jij ready?

2. HOOGSTE BERG VAN NOORD- AFRIKA

Zeiden we al dat we hoger gaan? Je begrijpt het goed, dit wordt de klim van je leven. We zijn benieuwd voor welke berg in je leven deze berg exemplarisch zal zijn.

3. EENMALIGE KANS

Nog nooit eerder gingen we naar Noord-Afrika met een karakterweekend. Een echte once in a lifetime opportunity dus.

Jesse van Melle Kenia 2022.png

INSPIRATIE

Hoog boven het Afrikaanse continent, strekt het Atlasgebergte zich majestueus uit. Met pieken die de wolken doorklieven en dalen die zich uitstrekken tot aan de horizon, is deze bergketen een adembenemend spektakel van de natuur. Het Atlasgebergte heeft door de eeuwen heen vele reizigers en avonturiers geïnspireerd en uitgedaagd. Zijn ruige terrein en indrukwekkende schoonheid hebben velen verleid om Zijn paden te betreden en zijn toppen te beklimmen. Maar bovenal is het Atlasgebergte een symbool van doorzettingsvermogen en veerkracht - een monumentale herinnering aan de kracht van de natuur en de menselijke geest. Het Atlasgebergte, majestueus en indrukwekkend. Een reis door deze bergketen zal je ziel verheffen en je hart sneller doen kloppen.

MELD JE AAN

Prijs

€ 599

Locatie

Marrakech (Marokko)

Datum

18 oktober 2023

Transport

Eigen vervoer

LET'S GO
pexels-eberhard-grossgasteiger-673020 (1).jpg