BRAVING THE WILDERNIS

ONTDEK SCHOTLAND.
ONTDEK JEZELF.

Iedereen heeft tijd nodig om te vertragen. Om uit de doorgaande ratrace van het leven te stappen en na te gaan waar we staan, wie we willen zijn en wat er werkelijk toe doet. Noem het een retraite voor mannen, een APK voor je hart of een test voor je karakter. Maar laat niets je weerhouden van het avontuur dat je diepste zijn tot leven roept. Ga mee en laat je verbluffen door de indrukwekkende schoonheid van Schotland.

image1.jpg

Het weekend van je leven

Het concept van het karakterweekend is een blackbox: je geeft je over aan het programma waarin wij jou helpen om te komen bij de kern. 72 uur lang begeef je je in de adembenemende Hooglanden van Schotland. Je trekt op in teams van acht tot twaalf personen, maar maakt temidden van de groep een persoonlijk reis. Wij leiden je door de bergen en zorgen voor scherpe input en de juiste vragen op het juiste moment.

Het programma maakt je los van de drukte van het leven. Het zet je stil bij wat er daadwerkelijk toe doet. Dat is de belofte die wij je doen. De ervaring van het avontuur zet je zintuigen open als niets anders dat doet en de kameraadschap die ontstaat in een paar dagen is enorm waardevol. Maar misschien zit de meeste wijsheid wel in het zijn en de ervaring van de rotsen en bergen. Verbinding met het leven op een plek die groter is dan jij.

Nee, ik was niet zo’n voorstander van dit soort events. Massaal, tikkeltje te fanatiek, beetje overdreven ook, dat waren zoal mijn aannames. Maar daar ben ik 100% van teruggekomen.

kwscot16-route-green-1---dhp_0849_26526550763_o.jpeg
pexels-andrey-andname-5536967.jpg

HET MYSTERIE VAN SCHOTLAND

Er is geen plek zoals de Hooglanden. Het ruige, uitgestrekte gebied doet iets met je van binnen. Het is hier dat er al eeuwenlang gestreden wordt voor vrijheid. Mannen als William Wallace, Robert The Bruce en Rob Roy durfden te gaan voor zaken groter dan hun eigen leven. Tien jaar lang trekken wij met mannen door dit intense gebied waar duizenden hun vrijheid ontvingen.

ELKE KEER OPNIEUW

Of je dit nu voor het eerst doet of ieder jaar opnieuw, het programma en de verbinding met het leven geeft je altijd iets nieuws. Elk karakterweekend is een nieuwe louterende ervaring met andere kerels die je bepaalt bij wat werkelijk belangrijk is. Niet alleen met je hoofd, maar met elke vezel in je lijf. Je zult vele kilometers afleggen, maar uiteindelijk gaat het om de 30 centimeter tussen hoofd en hart.
Bereid je reis optimaal voor met wat belangrijke informatie & de paklijst van Schotland.

AANMELDEN

Prijs

€ 349

Datum

11 april 2024

Transport

Eigen vervoer naar luchthaven Glasgow

IK WIL MEE!
pexels-kirill-lazarev-9801148.jpg