ONTDEKKINGSREIS

KOM ERACHTER WIE JE BENT

Een unieke 5-daagse bezinningstocht die je op weg helpt naar een krachtige invulling van de belangrijkste helft van je leven.

In de tweede helft van je leven werken dingen anders dan daarvoor. Er is eigenlijk maar weinig over geschreven en veel onderzoek staat nog in de kinderschoenen. Toch is het voor veel mannen een dagelijkse realiteit: een onbestemd gevoel... moet ik blijven doen wat ik doe? Welke keuzes moet ik maken richting de toekomst?

De literatuur is duidelijk: rond de veertig vindt er bij iedereen een significante fysiologische verandering plaats. Toch is er maar weinig geschreven over hoe je daarmee omgaat. Laat staan hoe je de tweede helft van het leven goed inricht. Het laat veel mannen achter met een onbestemd gevoel en weinig richting over het pad vooruit.

Speciaal voor deze cruciale vragen in de Tweede helft heeft 4M een vijf-daags kloosterweekend ontwikkeld, gebaseerd op het onderzoek en boek van Henk Stoorvogel en Eugene Poppe. De Tweede Helft is een krachtig bezinningsweekend in de inspirerende omgeving van Zwitserland. Je verblijft vijf dagen in een klooster, waar studies, teamsessies en persoonlijke reflectiemomenten je helpen om inzicht te krijgen in je midlife-fase en ontvang je handvatten om je tweede levenshelft in te richten. Je maakt louterende tochten door de natuur voor tijden van rust, ruimte en reflectie. Gesprekken met kundig en betrokken coaches helpen je om nieuwe inzichten om te zetten naar praktijk.


Hen ken Eugene.png

Onderweg met Henk & Eugene


Tijdens de reis trek je op met Henk Stoorvogel en Eugene Poppe. Henk is doctor in de communicatiewetenschappen, ondernemer, schrijver en coacht al tientallen jaren leiders op het hoogste niveau. Eugene Poppe is oud-bestuurder en coach via zijn stichting LeadershipDynamics. Samen met Henk heeft hij de boeken 'Geboren om te vliegen' (2009) en 'Groeien als een palm' (2013) geschreven.Bron van wijsheid

Henk: “Verrassend genoeg ontdekte ik juist in de Bijbel enkele van de inzichten die mij het meest hebben geholpen in de overgang van mijn eerste naar de tweede helft. Op mannenconferenties en in coachingssessies begon ik hierover te delen en elke keer was het alsof er een bom afging. Blijkbaar was mijn zoektocht niet uniek, maar universeel.
De Tweede Helft is een buitengewoon uitdagend en belangrijk weekend. Het zal je richting en houvast geven om je tweede levenshelft goed in te vullen. Het kan je onnoemelijk veel leed besparen en helpen om goed te eindigen.

Group 2815.png

Zwitserland - € 599


De tweede helft wordt gehouden van woensdagavond 8 t/m zondag 12 september  in Zwitserland. In plaats van in tenten overnachten we in het gastenhuis van klooster Bethanie in St. Niklausen. Dit klooster ligt in de Obwaldense bergen en bij de Sarnersee. Een meer inspirerende omgeving kun je jezelf haast niet voorstellen.

Helaas, dit weekend is vol. Houd de website in de gaten voor nieuwe data in 2022.

pexels-denis-linine-714256.jpg Group 2817@2x.png Group 2813.png blake-cheek-jnJ89cuXMcs-unsplash.png pexels-chris-czermak-2444403.jpg 2020bruisfotografie4macademyweerribben-234_50436082271_o.jpg 50436093176_1f3c669f71_k.jpg 27061935501_2327030cf8_h.jpg