GOD IS LIEFDE

De Liefde is geduldig
en vol goedheid

In 2021 heeft 4M een nieuw concept ontwikkelt voor stellen! Een prachtig weekend waarin jullie geïnspireerd en toegerust worden om samen op een krachtige manier vorm te geven aan jullie relatie. Hierin volgen we Gods idee uit de bijbel, dat we doorvertalen naar een alledaagse context.

unnamed.png

SAMEN


Elke duurzame relatie vraagt investering. Of je nu al jarenlang van elkaar geniet of merkt dat je samen vastloopt. Tijdens de Couple Experience nemen we je mee op een relatieversterkend avontuur - een weekend weg van alle drukte, waarin je samen leuke dingen beleeft en nieuwe herinneringen opbouwt voor de rest van je relatie. Wij nemen je mee langs de belangrijkste elementen van duurzame relaties om je relatie te bestendigen en tot bloei te brengen. Je groeit in verbinding met elkaar, leert elkaar op nieuwe manieren kennen en de situaties die je beleeft tijdens het weekend vormen weer krachtige ervaringen. 

Avontuur

Het weekend zal voelen als iets wat je nog nooit eerder samen gedaan hebt. Nieuwe uitdagingen zetten je zintuigen open, je ontdekt nieuwe kanten van jezelf en elkaar en je creeert gezamenlijk herinneringen.

Je maakt een reis als stel

Tijdens het weekend maak je voornamelijk een reis als stel. Het is een weekend weg, je werkt aan jullie eigen relatie en bent niet te veel bezig met de relatie van anderen. Er zijn bepaalde momenten waarin we in kleine groepjes van bijvoorbeeld drie stellen, met elkaar verbinden. Hierdoor heb je ook als het wat moeilijk gaat andere mensen om je heen; mag je leren van elkaar, zo ook herkenning ervaren bij de ander stelen

Verwerking en gesprek

Er zal tijd zijn om de ontvangen input en inzichten te verwerken/ermee aan de slag te gaan (zonder dat je elkaar uren hoeft aan te staren).

IN ÉÉN ZIN: EEN RELATIEVERSTERKEND AVONTUUR.

Aanmelden

Prijs

€ 495 per koppel

Locatie

Locatie volgt - op rijafstand

Datum

09 september 2022

Transport

Eigen vervoer

AANMELDEN
pexels-cottonbro-6003106.jpeg

achtergrond rouw.jpg
ROUW logo-80962.png
48858545762_8c7f87d1d8_5k.jpeg
Vader-tiener Event
DSCF8183_AWAY.jpeg
Away_Logo_Wit.png
alain-a47wTLL0xNA-unsplash.jpeg
karakterweekend zw.png
tweedehelft.png
Mask Group 9.png
DSCF8183_AWAY.jpeg
Away_Logo_Wit.png
Mask Group 10.png