BELEEF HET WEEKEND VAN away

DICHTBIJ JEZELF.
DICHTBIJ DE MAKER.

We nemen de tijd om op zoek te gaan naar ‘de bedoeling’- naar het Leven. We gaan ervaren wie we zijn en maken scherpe keuzes richting een betekenisvol leven - in de wereld om ons heen. We gaan op pad - met elkaar en met de Schepper.

DSCF8383.JPG

OP PAD


We gaan op pad! Weg van de maandagen, online vrijdagmiddag borrels en agenda’s vol verwachtingen. Weg van ons studie- en werkleven. Weg van het continu verbonden zijn en het voldoen aan eisen van de omgeving. Zo vaak kiezen ons pad uit angst, of uit druk of verplichting. We noemen het verstandig, maar van binnen voelen we dat het niet is wie we zijn. Soms moeten we het bekende achter ons laten. We stappen in een wereld van epische vergezichten en woeste plekken.

Hoe zit een weekend eruit?
Het AWAY is een onvergetelijke uitdaging. Het is een avontuur voor je geest, ziel en lichaam om de grote vragen van het leven aan te gaan. Voor 72 uur begeef je je in de adembenemende wildernis van een nog nader te bepalen locatie. In teams van acht tot twaalf personen maak je een tocht, waarbij je begeleidt wordt door inspirerende sprekers, kundige bergmannen en een faciliterend team (incl. EHBO). Je start op donderdagavond rond 18:00 uur. Zondagmiddag wordt je op dezelfde aankomstlocatie weer afgeleverd. Er is veel ruimte voor persoonlijk contact, nieuwe vriendschappen en gesprek. A/WAY is een louterende ervaring met andere kerels die je bepaalt bij wat werkelijk belangrijk is en die je van je leven niet meer vergeet.

Het AWAY weekend is bedoeld voor jonge mannen van ca. 18-30 jaar. Mannen die zoeken naar wat het betekent om echt man te worden, verantwoordelijkheden te dragen en keuzes te maken.GRATIS ANNULEREN T/M 25 JANUARI 2022. DIT GEEFT JE DE VRIJHEID ALVAST TE KIEZEN, MAAR NOG NERGENS AAN VAST TE ZITTEN.

AANMELDEN

Prijs

€ 329

Locatie

Zwitserland

Datum

09 juni 2022

Transport

EIGEN VERVOER

AANMELDEN
Group 2816.png