MAN IN DE ARENA

Een man definieert zichzelf door de keuzes die hij maakt. Hij stelt prioriteiten en neemt risico’s. Hij heeft een doel, een missie om voor te leven en vol voor te gaan. Want een man zonder missie is als een feest zonder muziek. Een man wil uitdagende en zinvolle dingen doen met en voor interessante mensen. Hij heeft goede antwoorden nodig op de vragen: waar ga ik heen?

Wie neem ik mee? En voor wie doe ik dit?

GOED OM TE WETEN

De kosten voor de Academy, inclusief verblijfskosten op Kreta bedragen € 780,00. Betaling kan plaatsvinden in 3 termijnen op factuurbasis. De kosten voor de vliegticket naar Kreta is niet bij de prijs inbegrepen. We zullen wel een ticket voor je boeken. We zullen rekeninghouden met de gunstig mogelijkste prijzen en vliegtijden.

Leslocatie in Nederland is Veenendaal, De Schutterij 2. Iedere deelnemer dient een geldig identiteitsbewijs en reisverzekering te hebben.

Houd rekening met het annuleringsbeleid van de 4e Musketier: annuleren van je deelname aan de 4M Academy is altijd mogelijk. Daarbij is afhankelijk van het moment van annuleren een maximale refund van 150 euro mogelijk. Voor de 4M Academy 2021 zijn 40 plaatsen beschikbaar. Deelname geschiedt naar volgorde van inschrijving.

AANMELDEN

Prijs

€ 780 P.P.

Datum

08 maart 2021

Transport

Eigen vervoer

50436263782_e6f5d61226_k.jpg