Algemene informatie

 • Elke vader mag één dochter meenemen in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar. Tieners die nog op de basisschool zitten kunnen helaas (nog) niet deelnemen (ook als ze 12 jaar zijn).
 • Op vrijdagavond 16 september rond 20:00 uur wordt je verwacht in de Ardennen (ongeveer een uur rijden vanaf Maastricht). De exacte locatie hoor je twee weken voor vertrek per email.
 • Op zondagmiddag 18 september eindigt rond 19.00 uur het centrale programma en kan je de reis naar huis beginnen.
 • Het is nog niet bekend of voor dit weekend een startdag wordt georganiseerd. Er is al wel een datum gereserveerd: 3 september. Hou die vooralsnog vrij in je agenda. Je wordt hierover per email geïnformeerd.
 • Deelname kost €485,- per koppel. Dit is exclusief de reis naar het startpunt van het weekend.
 • Iedereen regelt individueel het vervoer naar de locatie van de start van het weekend.
 • De paklijst voor dit weekend kan je hier vinden.

Disclaimer: Als het gestelde minimum aantal deelnemers niet wordt gehaald, dan behouden wij het recht om de reis te annuleren of te verplaatsen. 
Mocht dit het geval zijn stellen wij je hiervan uiterlijk 6 weken van te voren op de hoogte.

De volgende dingen zijn goed om te weten

 • Je gaat op pad in een team van 4 of 5 vaders met hun dochters. Je kan bij je aanmelding een teamwens doorgeven, maar uiteraard kan je je ook individueel opgeven, dan delen wij je in een team.
 • Ook als je als compleet team wilt deelnemen dient ieder koppel zich afzonderlijk aan te melden via het aanmeldformulier. Je teamwens kun je in het opmerkingenveld noteren.
 • Let op: als je met meerdere koppels in één team wilt deelnemen zorg dan dat alle leden zich tijdig aanmelden. De aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Er worden geen plekken voor teamleden open gehouden.
 • Iedere deelnemer heeft een geldig identiteitsbewijs nodig.
 • Daarnaast dien je te beschikken over een adequate reis- en ziektekostenverzekering die geldig is in het land waar het weekend plaatsvindt, inclusief eventuele repatriëringskosten. Je moet verzekerd zijn voor deelname aan een buitensport activiteit in de categorie avontuurlijk en/of gevaarlijk in het land waar een weekend plaatsvindt. Indien de verzekeringsmaatschappij van jou dit heeft uitgesloten, dan dien je hiervoor een aparte verzekering te sluiten. Een weekend kan door de verzekeringsmaatschappij worden beoordeeld als avontuurlijk of gevaarlijk. Dit verschilt per verzekering. Je dient zelf afdoende verzekerd te zijn tegen alle schade aangebracht aan anderen en/of eigendommen van anderen. De aangewezen verzekering hiervoor is een Aansprakelijkheidsverzekering Particulier (AVP) die geldig is in het land waar het weekend plaatsvindt.
 • Tijdens het weekend volgen we de op dat moment geldende overheidsmaatregelen omtrent Covid19, als extra kan het zijn dat we een foto van een negatieve zelftest vragen.

 1. Houd rekening met het annuleringsbeleid van 4M
  - Een bedrag van €75,- betaal je altijd.
  - Bij annulering binnen twee maanden voor de start van het weekend betaal je 100% van je inschrijfgeld.
 2. Sluit een annuleringsverzekering af die bij onvoorziene (medische) omstandigheden deze kosten dekt.

Annuleringen lopen via 4M office. Neem dan ook contact op met 4M office mocht je onverhoopt toch niet meer mee kunnen op de door jou geboekte activiteit. Mondelingen toezeggingen over annuleringen zijn niet geldig zonder schriftelijke bevestiging via bijvoorbeeld mailcontact. Voor de contactgegevens en bereikbaarheid van 4M office zie: https://www.4m.nl/contact.

Wat is je aanmelding waard in coronatijd?

Wat kijken we er naar uit om er weer samen op uit te trekken! Maar tegelijkertijd snappen we dat het spannend is om je nu aan te melden voor een activiteit, terwijl nog niet zeker is welke corona-maatregelen op dat moment van toepassing zullen zijn. Vooralsnog gaan wij er van uit dat er mogelijkheden zijn om met elkaar op pad te gaan, binnen de kaders van die maatregelen. Als dat toch niet blijkt te kunnen voor het weekend waarvoor jij je hebt aangemeld, dan bieden we je 3 opties:

1. We verplaatsen het weekend naar een nieuwe datum. Je inschrijving gaat automatisch mee naar deze nieuwe datum;
2. Mocht je op die nieuwe datum verhinderd zijn, dan kun je er ook voor kiezen om mee te gaan met de eerstvolgende weekend in 2022;
3. Als ook dat niet mogelijk is voor jou, dan zetten we je aanmelding om in een voucher; vrij te besteden aan elke activiteit van 4M (inclusief Arise / Muskathlon / LIFE).