ONTVANG tot 24 december €20,- korting met de code DECEMBERDEAL21

Aanmelden De tweede helft 22-26 juni Zwitserland 2022

De Tweede Helft wordt gehouden van woensdagavond 22 juni tot en met zondagmiddag 26 juni 2022 in Zwitserland. In plaats van in tenten overnachten we in het gastenhuis van klooster Bethanie in St. Niklausen in 1-persoonskamers. Dit klooster ligt in de Obwaldense bergen en bij de Sarnersee. Een meer inspirerende omgeving kun je jezelf haast niet voorstellen.

Het programma bestaat uit de volgende 4 modules:

1: Het opmaken van de balans. Waar sta je in het leven? Hoe beïnvloedt mijn huidige levensvisie mijn normale en geestelijk leven?

2: Wie ben ik nu echt? Welke maskers draag ik om door mijn omgeving aanvaard te worden? Welke dingen uit mijn verleden belemmeren me nu?

3: Integratie. Hoe kan ik de levenslessen van de 1e levensfase integreren in die van de 2e helft.

4: Het ontwikkelen van een levensstijl die hoort bij de 2e levenshelft. Waarin we meer en meer op Jezus gaan lijken.

Deze onderwerpen zullen worden ingeleid door Eugene Poppe en de coaches van het weekend. Waarna er momenten van reflectie en groepsgesprekken plaatsvinden om de aangereikte stof te verwerken. Dagelijks heeft iedere deelnemer ook een kort gesprek met een coach voor een optimale voortgang van zijn persoonlijke reis.

Als onderdeel van onze geestelijke reis zal je een pittige bergwandeling maken. Dus enige lichamelijke conditie is wel nodig.

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor het weekend.

Belangrijke informatie:

 • Je maakt gedurende het weekend deel uit van een team van 8 mannen. Binnen dat team worden de diverse verwerkingsvormen van de studies gedaan. Daarnaast zijn er elke dag momenten van zelfreflectie.
 • Iedereen regelt zelf zijn vervoer naar Zwitserland. De reistijd vanuit het midden van het land bedraagt ongeveer 8 uur per auto. Advies is om met meerdere mannen samen te reizen en de kosten van brandstof en vignet te delen.
 • Om te zorgen dat je onderling het carpoolen kunt afstemmen, vragen wij je toestemming om je contactgegeven te mogen delen met mede-deelnemers.
 • Op woensdagavond 22 juni tussen 16:00-17:30 uur worden alle deelnemers op de locatie verwacht.
 • Op zondagmiddag 26 juni om 13:30 uur is het programma afgelopen. LET OP: Dit weekend is 1 dag langer dan onze normale karakterweekenden
 • Iedere deelnemer dient een geldig identiteitsbewijs te hebben.
 • Er is geen startdag we ontmoeten elkaar op 22 juni 2022.
 • Tijdens het weekend volgen we de op dat moment geldende overheidsmaatregelen omtrent Covid19, als extra kan het zijn dat we een foto van een negatieve zelftest vragen.

6350441

De tweede helft Zwitserland | 22-26 juni 2022

Algemene gegevens

Wachtwoorden komen niet overeenWachtwoord moet minimaal 6 tekens lang zijn en een hoofdletter, kleine letter, speciaal teken en cijfer bevatten.

Hoe heb je over dit weekend gehoord?*

Shirt & teaminformatie

 • S
 • M
 • L
 • XL
 • XXL

Medische gegevens

Vul hier je medische gegevens in welke noodzakelijk zijn om voor ons te weten. Indien nodig nemen wij contact met je op. Let op: je bent zelf verantwoordelijk, volg hierin de adviezen van je behandelaar op.
Heb je een allergie, gebruik je medicijnen en/of ben je onder behandeling van een medisch specialist en/of (psycho)therapeut?
Heb je voedselallergieën?

Zo ja, vink hieronder aan welke, zodat we er rekening mee kunnen houden.

Validiteitsverklaring*

Ik ben me bewust van de uitdaging en gevaren die deelname aan dit weekend met zich mee brengt en ben fysiek en mentaal in staat om aan dit weekend deel te nemen.

ICE

In geval van nood tijdens een 4M-weekend moeten we contact kunnen opnemen met jouw contactpersoon. Daarom vragen we je een 'In Case of Emergency' (ICE) contactpersoon op te geven.

Voorwaarden

Algemene Voorwaarden*
De Algemene Voorwaarden bevatten belangrijke, logische en praktische instructies voor je reis. Bij aanmelding voor deze reis verklaar je je akkoord met de Algemene Voorwaarden en handel je hier naar.
Privacystatement*

In het privacy statement beschrijven we welke gegevens we van je vragen en waarom. Door het verstrekken van je gegevens ga je er mee akkoord dat 4M de gegevens opneemt in de administratie gebruikt voor het doel waarvoor ze verstrekt zijn.

NAW*

Ik ga ermee akkoord dat mijn N.A.W en contactgegevens gedeeld worden met mijn teamgenoten en (waar van toepassing) partijen zoals vervoerders, hotels en dergelijke om de uitvoering van de activiteit mogelijk te maken.

Beeldmateriaal*
Foto's en film die tijdens het weekend gemaakt kunnen worden zijn primair bedoeld om te delen met de deelnemers van dat weekend. Secundair kunnen er beelden voor promotiedoeleinden (online) ingezet worden.


Mag er geen beeldmateriaal van jou online komen of zie je achteraf gepubliceerd beeldmateriaal waar jij op staat en dit toch niet gepubliceerd wil zien, laat dit ons dan z.s.m. weten.

Kosten & annuleren*

ANNULEREN

Het is mogelijk - OOK IN JOUW GEVAL - dat je de reis onverhoopt moet annuleren. Houd rekening met ons annuleringsbeleid:

- Een bedrag van € 75,- euro betaal je altijd.
- Bij annulering binnen twee maanden voor de start van het weekend betaal je 100%.


Ja, ik betaal direct na mijn aanmelding éénmalig de kosten voor dit weekend.


We sturen je direct na voltooien van je aanmelding door naar Ideal om via jouw bank de betaling te kunnen voldoen. Na betaling is je aanmelding definitief.


Overweeg zelf een annuleringsverzekering af te sluiten die in geval van annuleren vanwege medische redenen of andere onvoorziene omstandigheden (een deel van) de kosten dekt.

Kortingscode

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw