AANMELDEN COUPLES EXPERIENCE 17-19 Juni 2022

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor het weekend.

NB: Tijdens het weekend volgen we de op dat moment geldende overheidsmaatregelen omtrent Covid19, als extra kan het zijn dat we een foto van een negatieve zelftest vragen.

5568606

Algemene gegevens

Geslacht*

Wachtwoorden komen niet overeenWachtwoord moet minimaal 6 tekens lang zijn en een hoofdletter, kleine letter, speciaal teken en cijfer bevatten.

Hoe heb je over dit weekend gehoord?*

Medische gegevens

Vul hier je medische gegevens in welke noodzakelijk zijn om voor ons te weten. Indien nodig nemen wij contact met je op. Let op: je bent zelf verantwoordelijk, volg hierin de adviezen van je behandelaar op.
Validiteitsverklaring*

Ik ben me bewust van de uitdaging en gevaren die deelname aan dit weekend met zich mee brengt en ben fysiek en mentaal in staat om aan dit weekend deel te nemen.

Heb je voedselallergieën?

Zo ja, vink hieronder aan welke, zodat we er rekening mee kunnen houden.

Gebruik je medicijnen en/of ben je onder behandeling van een medisch specialist en/of (psycho)therapeut?

Gegevens partner

Geslacht partner*
Heeft je partner een allergie, gebruikt je partner medicijnen en/of is hij/zij onder behandeling van een medisch specialist en/of (psycho)therapeut?
Heeft je partner een voedselallergie?
Validiteitsverklaring partner*

Mijn partner is zich bewust van de uitdaging en gevaren die deelname aan dit weekend met zich mee brengt en is fysiek en mentaal in staat om aan dit weekend deel te nemen.

ICE

In geval van nood tijdens een 4M-weekend moeten we contact kunnen opnemen met jouw contactpersoon. Daarom vragen we je een 'In Case of Emergency' (ICE) contactpersoon op te geven.

Teaminformatie

Voorwaarden

Kosten & annuleren*

ANNULEREN

Het is mogelijk - OOK IN JOUW GEVAL - dat je de reis onverhoopt moet annuleren. Houd rekening met ons annuleringsbeleid:

- Een bedrag van € 75,- euro betaal je altijd.
- Bij annulering binnen twee maanden voor de start van het weekend betaal je 100%.


Overweeg zelf een annuleringsverzekering af te sluiten die in geval van annuleren vanwege medische redenen of andere onvoorziene omstandigheden (een deel van) de kosten dekt.


Ja, ik betaal direct na mijn aanmelding éénmalig de kosten voor dit weekend.


We sturen je direct na voltooien van je aanmelding door naar Ideal om via jouw bank de betaling te kunnen voldoen. Na betaling is je aanmelding definitief.

Beeldmateriaal*
Foto's en film die tijdens het weekend gemaakt kunnen worden zijn primair bedoeld om te delen met de deelnemers van dat weekend. Secundair kunnen er beelden voor promotiedoeleinden (online) ingezet worden.


Mag er geen beeldmateriaal van jou online komen of zie je achteraf gepubliceerd beeldmateriaal waar jij op staat en dit toch niet gepubliceerd wil zien, laat dit ons dan z.s.m. weten.

NAW*

Ik ga ermee akkoord dat mijn N.A.W en contactgegevens gedeeld worden met mijn teamgenoten en (waar van toepassing) partijen zoals vervoerders, hotels en dergelijke om de uitvoering van de activiteit mogelijk te maken.

Privacystatement*

In het privacy statement beschrijven we welke gegevens we van je vragen en waarom. Door het verstrekken van je gegevens ga je er mee akkoord dat 4M de gegevens opneemt in de administratie gebruikt voor het doel waarvoor ze verstrekt zijn.

Algemene Voorwaarden*
De Algemene Voorwaarden bevatten belangrijke, logische en praktische instructies voor je reis. Bij aanmelding voor deze reis verklaar je je akkoord met de Algemene Voorwaarden en handel je hier naar.

Kortingscode

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw